Меню
Количка

СТОМП® АКВА

СТОМП® АКВА
Нов продукт
СТОМП® АКВА
  • Наличност: Изчерпан
5.81 лв

Опции

Стомп е селективен почвен хербицид, предназначен за ефективна борба срещу едногодишни широколистни и житни плевели. Този продукт, регистриран за употреба при слънчоглед, царевица, памук, фасул, тютюн и картофи, представлява най-новата формулация, разработена от БАСФ в областта на почвените хербициди.

Механизмът на действие на Стомп е иновативен и уникален. Активното вещество е запечатано в микрокапсули, които предотвратяват деактивирането и разрушаването му при сухи условия. Когато се появи оптимална почвена влага, продуктът се активира, капсулите се разтварят и постепенно освобождават активното вещество в почвата.

Стомп образува стабилен хербициден филм в повърхностния 2-3 см слой на почвата. Поникващите плевели проникват през този филм, влизайки в контакт с активната субстанция, която абсорбират и след това загиват. Уникалната формула от микрокапсули на Стомп Аква осигурява отлични резултати дори при по-лоша обработка на почвата, сухи условия и наличие на растителни остатъци. Капсулите предотвратяват загуби на активното вещество, особено при полепване по растителните остатъци и почвени буци, което често се случва при други почвени продукти.

Продуктът има редица предимства:

1. Иновативна и лесна за работа формула: Стомп предлага високо качество и лесно приложение, без да отделя неприятна миризма или да оцветява техниката и работните съдове.

2. По-добър и дълготраен ефект: Благодарение на неговата формула, продуктът осигурява продължително отделяне на активно вещество в почвата, което води до по-добри и по-устойчиви резултати.

3. Намалено изпаряване и загуба на активно вещество: Уникалната формула предпазва от изпаряване и загуба на активното вещество, осигурявайки по-малка зависимост от почвената влага и почвообработките.

4. Намалени загуби от прилепване към растителните остатъци: Стомп предотвратява загубите на активното вещество, които са често срещани при други хербициди поради прилепването към растителните остатъци.

5. Щадящ околната среда и растенията: Почвеният хербицид е създаден с оглед на опазването на околната среда и растенията, предлагайки ефективно унищожаване на плевелите, без да нанася вреда на тях или на работниците.

6. Подобрена стабилност на съхранение: Продуктът предлага по-добра стабилност при променливи температури, което удължава неговия срок на годност и го прави по-устойчив на различни условия за съхранение.

Стомп представлява иновативно и надеждно решение за земеделците, които търсят ефективен почвен хербицид за управление на широколистни и житни плевели. Съчетавайки високо качество, лесно приложение и устойчиви резултати дори при неблагоприятни условия, този продукт е ключът към успешното управление на плевелите и подобряване на реколтата.

Напишете мнение

Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър