Меню
Количка

СИГНУМ ВГ

СИГНУМ ВГ
Нов продукт
СИГНУМ ВГ
  • Наличност: В наличност
14.82 лв

Опции

Сигнум е иновативен системен фунгицид, предназначен за контрол и предпазване от различни болести по растенията, като брашнести мани, сиво гниене, кафяво гниене, бяла ръжда и други гъбични инфекции. С разрешителните минимални употреби на препарата включват множество плодове, зеленчуци и декоративни растения.

Сигнум се предлага в формата на вододиспергируеми гранули (ВГ), което го прави лесен за приложение и удобен за употреба от страна на непрофесионалисти. Този фунгицид е категоризиран като непрофесионален продукт, което го прави достъпен за широка аудитория от потребители.

Сигнум включва две активни съставки - боскалид и пираклостробин, които работят в синергия, предоставяйки мощна комбинация от превантивно, стопиращо и лечебно действие. Този уникален механизъм на действие го прави изключително ефективен срещу голям брой гъбични заболявания, осигурявайки надеждна защита и бързо възстановяване на растенията.

Боскалид е част от химичната група пиримидинилоксими, който прониква в растението и инхибира развитието на гъбните клетки. Това предоставя отлична превантивна защита срещу болестите, които атакуват растенията. Пираклостробин, от своя страна, е представител на групата стробилиурини, който спира дишането на вредителите, имайки и стопиращо и лечебно действие.

Сигнум е универсален в своето приложение, като се предоставя широка гама от защита срещу разнообразни гъбични инфекции. Сред болестите, срещу които Сигнум предоставя ефективна защита, са брашнеста мана - оидиум, сиво и кафяво гниене, бяла ръжда, къдравост, ризоктония и множество други.

Важно е да се подчертае, че Сигнум е разрешен за приложение в различни селскостопански култури, включително плодове, зеленчуци и декоративни растения. Това го прави изключително полезен инструмент за земеделци, градинари и хоби градинари, които търсят надеждна защита срещу гъбични болести.

Сигнум съчетава несравнимата ефективност на две мощни активни съставки, предоставяйки комплексна защита срещу различни болести. Този продукт съчетава в себе си сигурността за здравето на растенията и лесната употреба, които го правят предпочитан избор за борба с гъбични инфекции в земеделието и градинарството.

Сигнум е надежден съюзник в поддържането на растенията здрави и устойчиви, предоставяйки изключителни резултати в борбата с вредителите. Неговата формула и действие го правят едно от водещите решения за фунгицидна защита в селското стопанство и градинарството.


Напишете мнение

Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър