Меню
Количка

Blog RSS Feed

18 яну СКОР 250
0 37
Скор 250 ЕК е системен фунгицид, който се отличава с изключително предпазно и лечебно действие срещу голям брой гъбни болести от различни класове като Ascomycetes, Basidiomycetes и Deuteromycetes. Съдържащият се в него активен компонент е дифеноконаз..
18 яну КУАДРИС - КАК СЕ ПРИЛАГА ПРИ КРАСТАВИЦИ И ПИПЕР - ДОЗА ЗА 10 ЛИТРА ВОДА
0 42
Специфичните нужди на културите като краставици и пипер изискват внимателно грижи, особено когато става въпрос за защита от болести. Куадрис се нарежда сред водещите фунгициди, предназначени за борба с различни видове болести като мана, сиво гниене, ..
18 яну СХЕМА ЗА ПРЪСКАНЕ НА ОВОШКИ
0 30
Пръскането на овощни дървета е ключов етап от грижата за тях, особено за сортове като ябълка, круша, кайсия, праскова, слива и други. Това е важна практика, която помага за предотвратяване на болести и вредители, гарантирайки добра реколта. Една добр..
18 яну РИДОМИЛ ГОЛД  - КАК СЕ ПРИЛАГА И ДОЗА ЗА 10 ЛИТРА ВОДА
0 22
Ридомил Голд е широкоспектърен фунгицид, предназначен за борба срещу различни гъбични болести по културите като лозя, домати, картофи, лук, краставици и други. В тази статия ще разгледаме как точно се прилага Ридомил Голд и каква е препоръчителната д..
18 яну Акробат плюс доза за 10 литра
0 29
Акробат Плюс е системно-контактен фунгицид, предназначен за борба срещу различни болести по културите като лозя, домати и картофи. Той предлага ефективно предпазно и лечебно действие срещу обикновените мани, алтернария и други гъбични инфекции. В таз..
18 яну КОГА СЕ ПРЪСКА СЪС СКОР?
0 59
Скор е фунгицид, използван широко за контрол на различни болести по растения като струпясване, брашнеста мана, церкоспороза, алтернария и т.н. Неговата ефективност и применяемост варират в зависимост от болестта и растението, което се третира.Важност..
Показва 1 до 6 от 8 (2 страници)