Меню
Количка

Делан 700 БДГ

Делан 700 БДГ
Нов продукт
Делан 700 БДГ
  • Наличност: Изчерпан
7.02 лв

Опции

Делан е фунгицид, разработен с предпазно и лечебно действие срещу гъбни болести на растенията. Този продукт използва иновативна технология, която работи превантивно и стимулира устойчивостта на растенията срещу болести. Основният активен състав на Делан е фосфоновата киселина, представена под формата на калиеви фосфонати, което придава на този фунгицид системно действие и възпрепятства развитието на гъбни патогени.

Как се използва Делан 700 БДГ?

Фунгицидът Делан проявява своето лечебно действие в рамките на 48 часа след заразата, което е изключително важно за ефективното и бързо справяне с гъбните инфекции. Фосфоновата киселина, която е ключова част от формулата, инхибира покълването на спорите, подтиска редица ензими и спира дишането на клетките на гъбните патогени, предотвратявайки тяхното развитие.

Уникалната комбинация от дитианон и системните свойства на фосфоновата киселина в Делан позволява на този фунгицид да действа както върху повърхността на листата, така и в тъканта на листата. Дитианон се абсорбира от восъчния слой на листата, създавайки здрава преградна бариера, докато фосфоновата киселина усилва превантивната дейност на дитианон, ограничавайки активността на гъбните патогени.

Действие

Физиологичното действие на Делан се отразява в подобряване на фотосинтезата за сметка на дишането, засилване на действието на нитратредуктазата и потискане на образуването на етилен. Този комплекс от въздействия помага на растенията по-ефективно да преодолеят стресовите фактори на околната среда, подобрявайки тяхната устойчивост.

Делан предоставя редица предимства:

1. Проактивна технология: Иновативната проактивна технология на Делан работи предварително, стимулирайки устойчивостта на растенията срещу болести.

2. Защита на новия прираст: Продуктът осигурява защита за новите части на растението, което е от ключово значение за здравия и бърз растеж.

3. Ефикасност срещу обикновена мана и други болести: Делан проявява отлична ефикасност срещу обикновена мана, черно гниене и екскориоза в лозята и струпясване по ябълките.

4. Специална формулация: Иновативната формулация на суспензионен концентрат гарантира добро покритие и разпределение по време на третирането.

Употреба

Делан е надежден фунгицид, предоставящ комплексна защита срещу разнообразни гъбни болести на растенията. Неговата уникална формула и многократните механизми на действие го правят ценен инструмент за земеделци и градинари, които търсят ефективно и устойчиво решение за поддържане на здравето на своите растения.


Напишете мнение

Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър