Меню
Количка

СЕРКАДИС

СЕРКАДИС
Нов продукт
СЕРКАДИС
  • Наличност: В наличност
16.12 лв

Опции

Серкадис е иновативен фунгицид, предназначен за борба с брашнеста мана в трайните насаждения. Този продукт предлага изключително дълготраен контрол върху брашнестата мана както по лозята и струпясването, така и по семковите овощни култури. Серкадис се отличава с висока ефективност срещу Ризоктония при картофите, предоставяйки надеждна защита и подобрявайки здравето на растенията.

Едно от основните предимства на Серкадис е неговата способност да осигури уникална мобилност за системна защита на новите прирастъци. Това осигурява пълна защита на растенията, които са в период на интензивен растеж, като ги предпазва от болести и увреждания. Благодарение на своето специфично действие, този фунгицид се адаптира към нуждите на растенията, осигурявайки им необходимата защита в критичните моменти на развитие.

Освен това, Серкадис се отличава с бързото си усвояване от растенията и постепенното си отдаване на активното вещество. Това позволява на фунгицида да действа ефективно, като предоставя дълготраен контрол върху болестите без да натоварва растенията с прекомерни количества на активната съставка. Този баланс между ефективност и нежно въздействие върху растенията прави Серкадис изключително подходящ за използване в селското стопанство.

Друго предимство на Серкадис е неговата изключително ниска доза на приложение спрямо другите фунгициди от тип SDHI. Това го прави икономичен и устойчив избор за земеделците, като им предоставя възможност да поддържат здравето на културите си с по-малко използвани ресурси. Този аспект не само помага за оптимизиране на производствения процес, но и намалява въздействието върху околната среда.

Серкадис не само предлага ефективно лечение срещу брашнеста мана и Ризоктония, но и допринася за по-здравословно растително производство. Като част от интегрирания подход към земеделието, този фунгицид помага за подобряване на устойчивостта на растенията срещу болести и увреждания, което в крайна сметка води до по-добър и устойчив реколтен добив.

Серкадис е не просто фунгицид, а иновативно решение, предназначено да подпомага земеделските производители в борбата с болести, които вредят на културите им. Неговата висока ефективност, устойчивост и балансиран подход към защитата на растенията го правят ценен инструмент в интегрирането на модерни и устойчиви методи в селското стопанство.

Напишете мнение

Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър