Меню
Количка

Листни торове и биостимулатори

ТЕКАМИН® БРИКС
Нов продукт
ТЕКАМИН® БРИКСТечен биостимулатор за нарастване на плодоветеКАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ТЕКАМИН® БРИКС: ново поколение биостимулант за нарастване на плодовете с високо съдържание на калий, бор и екстракт от морски водорасли. Подходящ за листно приложение при всички видове плодове и зеленчуци.  СЪДЪРЖАНИ..
0.00 лв
ТЕКАМИН® МАКС  Течен биостимулатор с антистрес и общо стимулиращо действие
Нов продукт
ТЕКАМИН® МАКСТечен биостимулатор с антистрес и общо стимулиращо действие КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ТЕКАМИН® МАКС: естествен биологичен продукт, който стимулира и активира метаболитните процеси в растенията. Продуктът съдържа суровини от естествен растителен произход, осигуряващи бързо и ба..
0.00 лв
ТЕКАМИН® РАЙС
Нов продукт
ТЕКАМИН® РАЙСТечен тор – вкоренител, стимулиращ растежа и развитието на кореновата системаКАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ТЕКАМИН® РАЙС: биостимулатор-вкоренител, базиран на аминокиселини от растителен произход, екстракт от морски водорасли и важни макро и микро елементи.СЪДЪРЖАНИЕ И ПРИЛОЖЕНИЕ:Свободни аминокис..
0.00 лв
ТЕКАМИН® ФЛАУЪР
Нов продукт
ТЕКАМИН® ФЛАУЪР Течен биостимулатор за цъфтеж и плодообразуванеКАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ТЕКАМИН® ФЛАУЪР: биостимулант, специално разработен за подобряване на цъфтежа и образуването на завръз, намалявайки следцъфтежното окапване на плодовете. Уникалната комбинация от макро и микро елементи е така подбрана,..
0.00 лв
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)