Меню
Количка

Акробат плюс

Акробат плюс
Нов продукт
Акробат плюс
  • Наличност: Изчерпан
7.99 лв

Опции

Акробат Плюс е мощен системно-контактен фунгицид, създаден за борба с обикновената мана в лозята, зеленчуковите и техническите култури. Този продукт съдържа две активни вещества: 600 г/кг Манкоцеб и 90 г/кг Диметоморф, които осигуряват предпазно и лечебно действие срещу гъбните инфекции.

Какво представлява Акробат плюс?

Формулацията на Акробат Плюс е вододиспергируеми гранули (ВГ), които се предлагат за лесно и удобно приложение. Механизмът на действие на този фунгицид е многопосочен: попадайки на листната повърхност, той предотвратява покълването и проникването на гъбните спори. Същевременно, благодарение на способността си да се разпространява във всички зелени части на растението, продуктът има лечебно действие върху вече заразени области, унищожавайки органите на патогените.

Един от ключовите аспекти на Акробат Плюс е неговата ефективност във всички етапи от развитието на обикновената мана. Комбинацията от различните механизми на действие на двата активни състава гарантира успешно справяне с този вид гъбна инфекция.

Сред предимствата на този фунгицид са:

1. Контрол на причинителите на болестите: Акробат Плюс осигурява ефективен контрол върху патогените, причиняващи обикновената мана, като предотвратява тяхното разрастване и разрушава спорите им.

2. Комбиниран механизъм на действие: Съчетавайки стопиращо, антиспорулантно и лечебно действие, продуктът гарантира обширно покритие на растението, предпазвайки го от инфекции и лекувайки вече заразените области.

3. Изключително силно лечебно действие: Системно-контактният механизъм на Акробат Плюс го прави изключително ефективен при борба с обикновената мана.

4. Повишена устойчивост на биотични и абиотични стресови фактори: Приложението на този фунгицид може да повиши устойчивостта на растенията срещу различни стресови условия.

Регистрираната употреба на Акробат Плюс за борба срещу маната е с доза от 200 мл на декар, приложима за култури като домати, картофи, лозя, лук и тютюн. Този продукт предлага надеждна защита и лечение на растенията, като допринася за поддържането на здравословна и устойчива растителна продукция.

За какво се използва

Освен това, този фунгицид не само контролира разрастването на гъбните патогени, но и увеличава устойчивостта на растенията срещу стресови фактори. Този аспект е от съществено значение, тъй като подобрява здравето и възможностите на растенията да се справят с външни фактори като болести, неблагоприятни атмосферни условия или недостиг на хранителни вещества.

Важно е да се отбележи, че приложението на Акробат Плюс изисква спазване на препоръките за дозиране и начина на приложение, съгласно указанията на производителя и ветеринарния специалист. Това ще гарантира най-добрите резултати и оптималната защита на растенията.

Този фунгицид играе критична роля в поддържането на здравословна и продуктивна селскостопанска култура, като осигурява решение за борба с гъбните инфекции, които могат да увредят реколтата и производството на зеленчуци, плодове и други култури.

Напишете мнение

Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър