Меню
Количка

Vetprom

ANTIFLEGMIN Антифлегмин унгвент 50гр.
Нов продукт
Антифлегмин е високоефективен продукт, специално създаден, за да предостави ефективно лечение при различни заболявания и състояния при животните. Този уникален препарат се отличава със своите мощни свойства за борба с гнойни възпаления, контузии, рани и други проблеми, които засягат опорно-двигателн..
11.02 лв
Камфор салициликум маз
Нов продукт
"Камфор - салициликум" е маз, създаден специално за говеда, коне, магарета, свине, овце, кози, кучета и котки. Този продукт е предназначен за лечение на различни проблеми, свързани с опорно-двигателния апарат и кожата на животните.Състав на Камфор салициликум маз Съставът на "Камфор - салициликум" ..
6.42 лв
Рефригеранс Крем
Нов продукт
Рефригерансът с активната субстанция Aluminium Acetate 1.5 g/50 g е високоефективен крем, разработен със специално внимание към лечението на остри възпалителни процеси на сухожилията и сухожилните влагалища, бурзити и артрити. Той е предназначен за грижа за говеда, овце, кози, коне, магарета, прасет..
10.62 лв
Тривитаминол 100 мл.
Нов продукт
Тривитаминол е висококачествен ветеринарен продукт, съдържащ в себе си съчетание от витамини, необходими за здравето и доброто състояние на говеда, овце, кози, коне, свине и прасета. Този продукт е специално създаден, за да предостави комплексна подкрепа на животните в различни ситуации и заболявани..
11.62 лв
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)